divendres, 4 de març del 2011

Viatge a AlHoceima del 9 al 13 de Març de 2011

Els propers dies, del 9 al 13 de març, una delegació d’EqualMón anirà a AlHoceima, Marroc, dintre del conveni de col-laboració amb l’Associació Fòrum de Dones del Rif, AFFA au Rif, amb les seves sigles en francès, per donar suport al Projecte: “Impulsar una política educativa basada en els drets humans, drets dels infants i equitat de gènere en cinc escoles rurals de la província d’AlHoceima”, que preveu aquest intercanvi d’experiències. Posteriorment una delegació d’AlHoceima visitarà el Penedès.

Aquesta delegació està integrada per cinc persones, quatre d’elles mestres de la zona del Penedès que treballen en centres educatius que tenen experiència en acollida de nens i nenes de pares estrangers, que copsaran la aplicació pràctica d’aquest projecte entre els membres de la comunitat educativa d’AlHoceima, mestres, monitors, pares i alumnes. També tindran entrevistes amb entitats de la societat civil d’AlHoceima i estaments oficials, dintre del marc de les relacions de la Xarxa AlHoceima-Penedès.

Versión en castellano:

Los próximos días, del 9 al 13 de marzo, una delegación de EqualMón irá a AlHoceima, Marruecos, dentro del convenio de col-laboració con la Asociación Foro de Mujeres del Rif, AFFA au Rif, con sus siglas en francés, para apoyar al Proyecto: “Impulsar una política educativa basada en los derechos humanos, derechos de los niños y equidad de género en cinco escuelas rurales de la provincia de AlHoceima”, que prevé este intercambio de experiencias. Posteriormente una delegación de AlHoceima visitará el Penedès.

Esta delegación está integrada por cinco personas, cuatro de ellas maestras de la zona del Penedès que trabajan en centros educativos que tienen experiencia en acogida de niños y niñas de padres extranjeros, que cogerán la aplicación práctica de este proyecto entre los miembros de la comunidad educativa de AlHoceima, maestras, monitores, padres y alumnos. También tendrán entrevistas con entidades de la sociedad civil de AlHoceima y estamentos oficiales, dentro del marco de las relaciones de la Red AlHoceima-Penedès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada