divendres, 26 de gener del 2018

L'exposició 'Marroc, el veí desconegut' es podrà veure a Sant Cugat Sesgarrigues del 19 de febrer al 2 de març


L'exposició 'Marroc, el veí desconegut', produïda per EqualMón, es podrà veure al Centre Cívic de Sant Cugat Sesgarrigues del 19 de febrer al 2 de març en un horari de 9h a 14h, de dilluns a divendres, i els dimarts i dijous també a la tarda, de 16h a 19h. El dijous 22 de febrer a les 18h tindrà lloc la inauguració oficial.
L'exposició ha estat dissenyada en col·laboració amb l'Association Forum de Femmes au Rif (AFFA) i altres persones i entitats. Es complementa amb tríptics per als escolars i un programa descriptiu per a docents amb la finalitat de facilitar el seguiment de l'exposició. La presentació pretén donar a conèixer els projectes de cooperació d'EqualMón a la regió del Rif, al Nord-est del Marroc i la potenciació de la xarxa d'entitats AlHoceima-Penedès.
La regió del Rif és la terra d'origen de moltes persones que es van establir al Penedès i a Catalunya a partir de finals dels anys 90 i també del 2000 per millorar la seva situació econòmica. Aquests últims anys, tant el Rif com el Marroc han estat escenari d'importants transformacions socials, polítiques i econòmiques que ofereixen, encara avui, grans contrastos en la vida quotidiana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada