dimecres, 25 de setembre de 2013

Inaugurada l'exposició d'EqualMón a la botiga Roba Amiga

La botiga Roba Amiga, gestionada per la cooperativa Nou Set, acull una exposició de fotografies sobre la tasca de cooperació internacional al desenvolupament que impulsa l'ONG penedesenca EqualMón. L'exposició, inaugurada el 24 de setembre, es podrà veure en horari comercial fins a finals de desembre.
         L'exposició d'EqualMón s'emmarca en els acords de col·laboració per al desenvolupament i difusió dels treballs de caire social entre les associacions EqualMón i Nou Set, que van ser subscrits pel president i pel gerent de la cooperativa, Joan Ramon Padró i Juli Silvestre, respectivament, i pel vicepresident d'EqualMón, Antoni Resta, en el mateix acte d'inauguració.
         El contingut de la mostra és un breu recull d'imatges sobre la tasca que EqualMón  col·labora a impulsar conjuntament amb l'Associació Forum de Femmes au Rif (AFFA) a la província marroquina d'Al Hoceima. Alhora, ofereix una ràpida i esquemàtica visió del marc en què es desenvolupa la tasca de cooperació i els interlocutors que en participen.

            Roba Amiga és un establiment de venda al detall de roba de segona mà gestionada per les cooperatives locals d’inserció social i laboral Nou Set que posa a la venda roba, mobles i articles de la llar de segona mà, de bona qualitat, en bon estat i a preus molt econòmics


Peu de Foto: Representants d'EqualMón i de Nou Set (Antoni Resta, Joan Ramon Padró, Juli Silvestre, Jordi Junyent i Fina Farré) en l'acte d'inauguració de l'exposició fotogràfica d'EqualMón a la botiga Roba Amiga de Vilafranca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada