dilluns, 25 d’octubre de 2010

SOLIDARITATS 2010 - Vilafranca

El diumenge 24 d’Octubre s’ha celebrat la Jornada Festiva, dintre del programa SOLIDARITATS 2010, XI Festa de la Solidaritat, que es celebra anualment a Vilafranca. EqualMón a participat amb un estand, a on presentava els seus projectes per aquest any, que estan resumits en un article anterior en aquest mateix blog, seguint en la línia d’implicar al màxim de població les seves accions.

Cal dir que el projecte d’ “Impulsar una política educativa basada en els drets humans, drets del infants i equitat de gènere en 10 escoles rurals de la província d’AlHoceima”, està sent debatut dintre de la nostra ONG amb representants del col·lectiu de mestres de la Comarca, per fer-los partícips en el projecte, especialment en els possibles intercanvis d’experiències entre el Penedès i AlHoceima.

Precisament aquest proper dimecres, 27 d’Octubre, hi ha una xerrada, també dintre del SOLIDARITATS 2010, que organitza la nostra ONG, per explicar el projecte i passar un vídeo explicatiu del treball que actualment ja es fa a AlHoceima per part d'AFFA a les escoles.

.
estand d'EqualMón


Lectura del Manifest: "Per una altra globalització", per part de tots els representants de les ONG i Entitats locals que participen en el programa SOLIDARITATS 2010Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada