dimarts, 18 de setembre del 2012

Consell Comarcal, 26 de setembre 2012


La periodista Lali Sandiumenge parlarà sobre 'Egipte, present i futur', al Consell Comarcal de l'Alt Penedès

La periodista Lali Sandiumenge parlarà a Vilafranca aquest dimecres, 26 de setembre, sobre la Primavera àrab a Egipte i la seva influència a la Mediterrània. La conferència de Sandiumenge es produirà en el marc del cicle de xerrades De 7 a 9 del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, aquesta vegada amb la col·laboració d'EqualMón.

          Lali Sandiumenge és una periodista freelance que ha desenvolupat la seva tasca professional principalment a l'Amèrica Llatina i el nord d'Àfrica. Amb el títol Egipte, present i futur, analitzarà la gènesi de la revolta popular a Egipte i especialment la seva gestació a través de les xarxes socials. També donarà la seva visió sobre la situació actual a Egipte i els efectes de la Primavera àrab a la Mediterrània.

          L'acte tindrà lloc a la Sala d'Actes del Consell Comarcal de l'Alt Penedès a partir de les 19h, amb entrada lliure. Es completarà amb una presentació de les actuacions de l'ONG EqualMón, a càrrec d'Àfrica Hernández,  presidenta de l'entitat. Romà Macario actuarà com a moderador.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada