divendres, 28 de setembre del 2012

Associació Esperança de les Dones


Presentació pública de l'associació Esperança de les dones als Monjos

L'associació Esperança de les dones per la convivència entre cultures presentarà les seves activitats aquest divendres, 28 de setembre, en un acte públic que se celebrarà a la masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos i culminarà amb un sopar, en el qual es podrà prendre part amb reserva prèvia d'un tiquet de 10 euros. L'acte de presentació començarà a les set de la tarda. Prèviament, i des de les cinc de la tarda, estarà oberta en el mateix recinte una exposició de tallers realitzats per membres de l'associació.

            La presentació de l'Esperança de les dones començarà amb l'exposició de tallers de llana, de ganxet, de punt de creu, de cuina i de pastisseria, activitats que promou l'entitat. A les 19:30h, les responsables de l'associació faran la presentació oficial. L'alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, presidirà l'acte en què la màxima responsable de l'Esperança de les dones, Fàtima Mesbah, explicarà els objectius i el projecte de l'associació. L'esdeveniment servirà per presentar també públicament als Monjos l'ONG penedesenca EqualMón, a càrrec de la seva presidenta, Àfrica Hernández.

            A les 20:30h, després de la presentació, se celebrarà un Sopar per a la convivència, obert a tothom prèvia reserva d'un tiquet de 10 euros. L'acte està organitzat per l'Associació Esperança de les dones per la convivència entre cultures, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada