dijous, 3 de maig del 2018

Visita d'una delegació d'educadors marroquins al Penedès


Una delegació formada per quatre educadors l'Al Hoceima (Marroc) ha visitat el Penedès del 10 al 14 d'abril, convidats per EqualMón dins el programa d'Intercanvi d'experiències educatives entre el Penedès i la Província d'Al Hoceima amb l'associació marroquina AFFA-Rif.
La visita formava part del programa d'inserció de la formació sobre drets humans a les escoles i centres de secundària d'Al Hoceima, amb una atenció especial sobre la igualtat entre dones i homes, dret a la participació i lluita contra la violència. Durant la seva estada al Penedès, la delegació va visitar els instituts vilafranquins Milà i Fontanals i Eugeni d'Ors i va participar en actes relacionals amb la defensa dels drets humans en el marc de l'edició de Primavera de Ciutats Defensores dels Drets Humans en la qual Vilafranca del Penedès va participar dintre de la primera quinzena d’abril, juntament amb Caldes de Montbui, Cornellà de Llobregat, Mataró, Mollet del Vallès, Reus, Rubí, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat i Vilanova i la Geltrú.
Els integrants de la delegació del Rif també van visitar l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, on van ser rebuts per l'alcalde de la vila i diversos regidors, i també per membres de la Comissió de Solidaritat del municipi.
Durant la seva estada al Penedès, també van fer una xerrada-col·loqui sobre el tema Educació i drets humans sobre l'experiència dels Clubs de Drets Humans en centres educatius públics de Primària i Secundària de la província marroquina d'Al Hoceima.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada