dilluns, 3 d’octubre del 2011

SOLIDARITATS 2011

Aquest mes d'Octubre se celebra a Vilafranca el Solidaritats 2011, organitzat per les ONG locals i l'Ajuntament de Vilafranca, al voltant dels temes de Solidaritat i Cooperació, en el que EqualMón participa activament.
El dimarts, 4 d'octubre, a dos quarts de vuit del vespre, es fa l'acte institucional, al saló de sessions de la Casa de la Vila, amb la conferència "Crisi: Sostenir l'equitat", que anirà a càrrec de Victòria Camps, presidenta del Comitè Català de l'ACNUR.

El 23 d'octubre, diumenge, hi ha el dia festiu, amb estands de les ONG a la plaça de la Vila i Sant Joan, a on tindrem el nostre estand. Recordeu que podeu quedar-se a dinar paella pel preu de 9 €, els tiquets els vendrem les ONG.

Esperem comptar amb la vostra presencia.
Aquest mateix mes, entre el 19 al 23 d’octubre, esperem la visita d’una delegació de mestres d’AlHoceima, per visitar algunes escoles del Penedès i intercanviar opinions amb el mestres d’aquí, dintre del projecte de cooperació internacional d’Educació a les Escoles d’AlHoceima, que realitza la nostra contrapart AFFA. Més endavant informarem amb més detall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada