dissabte, 30 d’octubre del 2010

L'educació com a eina de canvi social

Fragment de la xerrada de la Mònica Serlavós en aquest acte


Uploaded with ImageShack.us

El dimecres, 27 d'Octubre, EqualMón vàrem organitzar la xerrada "L'educació com a eina de canvi social", a l'Escorxador de Vilafranca, dintre dels actes del mes Solidari de Vilafranca, SOLIDARITATS 2010.

La nostra companya Mònica Serlavós va anar explicant els detalls i les implicacions del Projecte de cooperació al desenvolupament, que actualment tenim en marxa amb AFFA Rif, sobre l'educació a les escoles en temes de drets humans, drets dels infants i equitat de gènere. Implicacions que sobrepassen l'aspecte merament educatiu, ja que va més enllà, per preparar un futur amb canvis que han de repercutir en el sistema de relacions home - dona, en el sistema laboral, de control de la natalitat i en tot el referent a la llibertat individual de les persones.

També es va passar un vídeo, elaborat per en Josep Giménez, sobre els sistemes de treball, que ja actualment, està aplicant AFFA a les escoles, a on es pot veure la implicació entre monitors, professors, alumnes i directors d'escola en aquests projectes, que a la vegada implica també a pares i mares d'alumnes.

Esperem que la propera primavera es pugui fer algun intercanvi d’experiències entre professors del Penedès i professors d'AlHoceima, anant els del Penedès primer a AlHoceima. Des d'EqualMón estem treballant en la comissió que ha de preparar aquests intercanvis de persones del món educatiu.


En Josep i la Mònica explicant el projecte

Els assistents a la xerrada atents a les explicacions de la Mònica


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada