diumenge, 26 de setembre del 2010

(ECO Sant Cugat)

Avui, 26 de setembre 2010, hem participat a la (Eco Sant Cugat), 8ª Fira Mediambiental del Penedès, a Sant Cugat Sesgarrigues, a on a part de les empreses i entitats dedicades a temes mediambientals, també hi participen d’altres com les ONGs. De tota manera en general les ONG, en els seus projectes, procuren respectar el tema mediambiental, amb la sobirania alimentaria, l’accés a l’aigua potable, l’educació als valors humans, i per una globalització més justa i equitativa entre els països rics i els en vies de desenvolupament.

En l'estand que hem tingut hem ofert informació dels nostres projectes i de la nostra ONG. En general el projecte d’impulsar una política educativa al Marroc ha tingut molt bona acollida entre les persones que s’han interessat.
La nostra vocació d’integració en el territori i de participació ciutadana, ens impulsa a estar presents en tots aquells municipis que tinguin interès en la nostra activitat solidaria i de sensibilització. Amb la col·laboració de tothom podem fer realitat el lema de las nostra ONG “Per un món més just”, i de la nostra pancarta “cal treballar ara!!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada